Over

Wie mijn werk bekijkt, leert me al snel beter kennen. Ik help organisaties met rake communicatieoplossingen, aantrekkelijke content en bezielende teksten. Het werk vertelt veel over wat mij drijft en waar opdrachtgevers mij voor inschakelen bij hun communicatievraagstukken.

Strategie, concept en tekst
Vaak liggen hun vraagstukken daar waar strategie, conceptontwikkeling en tekstcreatie bij elkaar komen. Logisch. Ze kunnen niet zonder elkaar om tot resultaat te komen. Die combi, dat ben ik. Gevoed door een achtergrond in zowel communicatie als schrijven. En door een grote belangstelling voor wat mensen drijft in wat ze denken, doen en laten.

Organisaties versterken
Mijn focus ligt op content maken die mensen boeit, bindt en in beweging brengt. Met die content kunnen organisaties hun identiteit versterken, en lukt het ze beter om hun ambities te realiseren.

Persoonlijke verhalen
In mijn werk maak ik vaak gebruik van persoonlijke verhalen, want juist die verhalen raken nog voor het hoofd iets vindt. Ze spiegelen en geven betekenis. Ze helpen onszelf, de ander en elkaar beter te begrijpen.

Ervaringen van opdrachtgevers
Degenen die met mij in zee gingen, maakten over mij vaak ook weer een verhaal. Een paar typeringen: Goed in wat ze doet. Altijd oprecht. Authentiek en gepassioneerd. Een snelle denker en creatief. Sfeermaker. Fijngevoelig voor wat mensen boeit en drijft. Gaat voor het resultaat, maar vooral ook voor het proces en de samenwerking.

Werkveld
Wie ik ben en wat ik meeneem, is mede te danken aan de opdrachtgevers voor wie ik werk. Sinds 1999 werk ik vooral voor organisaties die zich inzetten voor zorg en welzijn. Van zorgaanbieder tot beroepsvereniging en van kennisinstituut tot patiëntenorganisatie. Vaak hebben zij met elkaar te maken – ook in hun communicatie. Komt dat even goed uit!