Over

Wie mijn werk bekijkt, leert me al snel beter kennen. Waar ik organisaties mee help, is met rake communicatieoplossingen, aantrekkelijke content en bezielende teksten. Het werk vertelt veel over waar mijn hart naar uit gaat en waar ik gedreven in ben. En over waar opdrachtgevers mij voor inschakelen bij hun communicatievraagstukken.

Strategie, concept en tekst
Vaak liggen hun vraagstukken daar waar strategie, conceptontwikkeling en tekstcreatie bij elkaar komen. Logisch. Ze kunnen niet zonder elkaar om tot resultaat te komen. Die combi, dat ben ik. Gevoed door een achtergrond in zowel communicatie als schrijven. En door een grote belangstelling voor wat mensen drijft in wat ze denken, doen en laten.

Organisaties versterken
Mijn focus ligt op content maken die mensen aantrekt en raakt. Een verhaal dat het hart laat voelen nog voor het hoofd iets vindt. Dat mensen verleidt en in vervoering brengt. Dat zich als vanzelf doorvertelt en laat delen – op welke manier dan ook – en dat mensen in beweging brengt. Met die verhalen kunnen organisaties hun identiteit versterken, en lukt het ze beter om hun ambities te realiseren.

Ervaringen van opdrachtgevers
Degenen die met mij in zee gingen, maakten over mij vaak ook weer een verhaal. Een paar typeringen: Goed in wat ze doet. Altijd oprecht. Authentiek en gepassioneerd. Een snelle denker en creatief. Sfeermaker. Fijngevoelig voor wat mensen boeit en drijft. Die gaat voor het resultaat, maar vooral ook voor het proces en de samenwerking.

Werkveld
Wie ik ben en wat ik meeneem, is mede te danken aan de opdrachtgevers voor wie ik werk. In 1999 nam ik afscheid van het nationaal gezondheidsinstituut NIGZ om voor mezelf te kunnen beginnen. Als werkveld koos ik bewust voor zorg en welzijn. Juist daar draait alles om mensen. Sinds die tijd werk ik aan de verschillende kanten van dit maatschappelijk terrein. Van zorgaanbieder tot beroepsvereniging en van kennisinstituut tot patiëntenorganisatie. Vaak hebben zij met elkaar te maken – en dus ook in hun communicatie. Komt dat even mooi uit!